Уникални Коледни фигурки


Направете си една Коледна елха от картонени чинии. Това е уникална украса, тъй като едва ли някои друг би се сетил да я направи. Направете усмивката на семейството и приятели още по-голяма.

Какво Ви е необходимо:
Картонени чинии, телбот, бои/флумастри, ножица

Как да е направите:
Вземете картонена чиния и в горния край я прегънете, така че да стане остър ъгъл, а отдолу да е все още заоблене. Сега защипете. С другата чиния изрежете фигурки за елхата - звезда, ствол и каквото още си пожелаете.



С какво свързваме зимните празници? С какво друго ако не със Снежен човек и война със снежни топки. Пренесете хубавата страна на зимата и във Вашия дом, като направите един Снежен човек

Какво ни е необходимо:
картонени чинии, телбот, ножица и флумастри, парти/опаковачна лента или хартия

Как да го направите:
Изрежете едната чинийка, така че в диаметър да стане видимо по-малка от обикновено. Сега с помощта на телбота закрепе двете чинии в единия им край една въгу друга. Сега направете с флумастер очи, нос, уста на човечето и вижте как добива все по-голяма форма. Направете му различни шалчета, шапки от лентите и се наслаждавайте на твороението, което ще докара все повече усмивки у Вас.



Коледна свещичка от същите чинии. Забавно, лесно и уникално. Да това ще са все думи, които ще опишат дома Ви по празниците и Коледа.

Какво Ви трябва:
чиния, бои/флумастри, ножица и молив

Как да го направите:
Вземете една чинийка и просто очертайте контюрите, които искате да изрежете. Сега вземете ножицата и действайте. Полсе оцветете според Вашите желания и воала - уникално украшение за Коледа и Нова година

Няма коментари:

Публикуване на коментар