Коледен венец

Какво е Коледа ако нямаме Коледен венец? Чудите се тази година какъв да бъде, но все не намирате правилният избор?
Предлагам да разгледате тези три различни варианта, който и да изберете ще си заслужава. Коледа е семеен пранзик, при който украсата е съвършенна. А какво я прави такава - то това е, че самите Вие декорирате дома си според желанията си. Вижте как да си направите и сами Коледен венец.

Добре е да имате основа - кръгло желязо, усукан тел или клонки. Около него ще трябва да увиете и закачите боровите клонки и украшенията. Подсигурете се и с много панделки, колкото по-шарени, толкова по-добре. Някакви Коледни играчки или украшения. В случая е показано с боядисани орехи, шишарки и плодове. Здрав конец, с който да закрепите всички неща върху Коледния венец.

Закачането на Коледен венец пред дома Ви е най-добрия и сигурен начин да покажете, че Коледното настроение е дошло при семейството Ви. Накарайте и съседите да се замислят не е ли време и те да запретнат ръкави и да започнат с Коледната украса... не е ли добре и една междусъседническа война за най-добра украса?! Оп, да не подклаждам повече такива неща, все пак настъпват Коледните празници. Коледния венец символизира вечността, а украсен със зелинина и цвята, показва, че зимата не е вечна и ще настъпи пролет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар