Великденска декорация на масата

Внесете празнично настроение на Вашата маса по време на най-големият християнски празник Великден. В следващите редове ще видите интересен начин за декорация на дома Ви с помощта на Великденските яйца.



Вижте как може да направите една стилна и изискана декорация за Вашият дом, ресторант, работа и т.н. и да се чувствате по-добре при наближаващият празник.
Необходимо ни е: прозразна ваза/чинии/фруктиера, бели сварени яйца, цветя, бели кърпи и покривка.
Как да го направим: запълвате вазата с белите яйца и я декорирате с цветя; във фруктиерата слагата вода в долният край, в нея слагата яйцата е по крайщата и в центъра украсявате с цветя, така че да стигат до водата; обвивате яйцете в салфетка и го поставяте в чинията на всеки, който ще пристъства на масата, тук за по-голям ефект може да изпишите името на човека върху яйцето.




Ето какво се случва, когато човек умее да импровизира. Старият свещник може да се превърне във Великденско дърво, а фруктиерата в чудесен и стилен аксесоар на масата Ви.
Какво Ви е необходимо за нея: по дълбока фруктиера, вода, яйца и карамафили.
Как става: Напълнете до половината с вода, сложете отгоре карамфилите и в центъра поставете яйцата. Изглежда чудесно нали?
П.С. С малко повече импровизация и усет за украса ще успеете да декорирате дома си по начин, по който ще ахне всеки.




Ето още няколко идеи за Великденска украса:











Развихрете въображението си, декорирайте дома си по Ваш избор и няма да съжалявате!

Няма коментари:

Публикуване на коментар